Returadresse: 

Berntsen,
Rappveien 14
4041 Hafrsfjord

Angrerett

Du kan angre et kjøp innen 14 dager etter at du mottar pakken. Du har ytterligere 14 dager å få den returnert til oss etter at du sier fra til oss om at du angrer kjøpet. Du vil få tilbakeført pengene til din konto innen 14 arbeidsdager etter at boken/bøkene er registrert returnert til oss. I følge angrerettloven er det kunden selv som skal betale for returporto og returnere varen forsvarlig innpakket. Om varen er tatt i bruk har vi som selger rett til å kreve erstatning ved verdiforringelse, om det er synlig tegn til bruk. Angreretten gjelder ikke hvis forseglingen er brutt. Det er ikke angrerett på gavekort og nedlastbare produkter som e-bøker.

Angreskjema

Om du skulle angre kjøpet ditt vennligst fyll ut dette skjemaet og følg instruksene som beskrevet på side 2.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss.

Reklamasjon

Dersom det skulle være en feil på varen du har mottatt, ber vi deg ta kontakt med kundeservice, eventuelt sende en e-post med dokumentasjon på dette (f.eks. bilde av varen). Defekt bok erstattes med ny og vi sender etikett for fri retur.

Kreditering/Tilbakebetaling

Dersom du har mottatt en faktura vil denne bli kreditert. Kreditnota blir sendt når returen er ferdig behandlet. Dersom du har betalt for varen enten med faktura eller kort, vil pengene bli tilbakeført til din konto innen 14 arbeidsdager etter at returen er registrert hos oss. Normalt tilbakefører vi pengene direkte til ditt bankkort. NB! Legg ved kontonummer pengene skal betales til i returen, eventuelt kontakt oss og oppgi dette.
Ved betaling via VIPPS reserveres beløpet på kortet frem til boken er levert. Når vi krediterer vil reservasjon frigjøres/betaling refunderes når kreditert.

E-bøker

Det er ingen returrett på e-bøker. Når du kjøper en e-bok får du tilgang til boken umiddelbart. Du samtykker til at leveringen påbegynnes umiddelbart og at du derfor ikke har angrerett på kjøpet, jf. angrerettlovens § 22 bokstav n. 

Leveringstider

Roald Berntsen/www.helt-kriminelt.com etterstreber rask levering til alle våre kunder. Leveringstiden som oppgis på din ordrebekreftelse, angir forventet antall virkedager fra bestillingstidspunkt til boken ligger i din postkasse eller er klar til henting ved ditt postkontor (servicepakke, over 2 kg.)

Bøker sendes samme dag eller dagen etter at ordren er mottatt når ordren kommer inn til oss før kl. 13.00 på virkedager.

Levering kan forsinkes på grunn av:

  • Helg og helligdager
  • Tidspunkt på dagen du bestiller
  • Utsolgt/uforutsette forhold hos forlag/leverandør
  • Uforutsette/helligdagsforhold hos posten


Avvik og melding

Dessverre kan det oppstå uforutsette forsinkelser hos leverandører. Roald Berntsen/www.helt-kriminelt.com vil gjøre sitt beste for å gi deg løpende informasjon om hva som skjer med bestillingen din, og når du kan forvente levering. I perioder med stor belasting hos kundeservice, som ved semesterstart, kan det ta lenger tid enn ønsket å sende ut avviksmeldinger til våre kunder.

Frakt og ekspedisjonsgebyr

Varer kjøpt på www.helt-kriminelt.com sendes fraktfritt og uten gebyrer i Norge.

Avbestilling av vare eller kansellering av ordre

Ønsker du å avbestille en vare på ordren eller kansellere hele ordren, må du ta kontakt snarest med kundeservice. Vi har veldig rask service og det blir plukket og pakket alle dager i uken. Er varer sendt/ferdig pakket må de returneres når du mottar de. Se retur og angrerett. For varer vi har i bestilling, eller at vi klarer å stoppe/endre ordren, går det helt fint å avbestille/kansellere.